Teremana Anejo, zrající nejméně 12 měsíců v sudech z amerického dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon, se vyznačuje bohatými, hřejivými tóny dubového dřeva, vanilky a pražené agáve, s jemně sladkým a komplexním závěrem.
Detailní popis produktu
Jak se vyrábí? Destilace a zrání
Teremana Anejo je mexická Tequila 100% destilovaná v palírně Destileria Teremana De Agave (NOM-1613) v regionu Jalisco. Vyrábí se z 100% modré agáve (Agave Weber). Destilace probíhá dvakrát na měděných kotlíkových přístrojích (Pot Still). Je stařená po dobu min. 12 měsíců v sudech po Americké whisky. Tequila je bez aditiv a není doslazená (neoficiální).
Produktový text
Teremana Anejo, zrající nejméně 12 měsíců v sudech z amerického dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon, se vyznačuje bohatými, hřejivými tóny dubového dřeva, vanilky a pražené agáve, s jemně sladkým a komplexním závěrem.
Ideální pro znalce, kteří oceňují hloubku a eleganci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mezcal, Tequila, Agáve destiláty |
---|---|
Země: | Mexiko |
Region: | Jalisco |
Druh: | Tequila 100% |
Surovina: | Agave Weber |
Zraní: | Stařený |
Udání věku (roky): | 1 |
Typ sudu: | Po Whisky |
Styl: | Nedoslazený / Bez aditiv |
Obsah alkoholu (%obj): | 40 |
Přesný typ sudu: | American Whisky cask |
Doba zrání: | 1 rok |
NOM: | 1613 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.